Для прцевлаштування потрібно:

- скан першої сторінки закордонного паспорту;

- скан сторінки з візою;

- запрошення;

- віза категорії (D 04 / 05 / 06) (C 11 / 23);

- прописка по місцю проживання на території України.

 

Легальне працевлаштування можуть отримати також:

- особи з паспортом ЄС;

- особи з Картою Поляка; 

- особи з картою тимчасового та постійного проживання в Польщі;

- особи з Українським, Білоруським, Російським та Вірменським громадянством;

- громадяни Молдови з паспортами ЄС можуть працювати легально на протязі 90 днів без візи. 

  • Менеджер консультант:

    Tel: +48 511 653 080
    (Połska / Українська / Русский )

  • Менеджер консультант:

    Tel: +48 733209325
    (Połska / Українська / Русский )